Logo

Základní škola a mateřská škola
K Dolům v Praze 12

17. říjen 2019

Nabídka doučování

Nabídka MČ Praha 12

  

Univerzita Karlova ve spolupráci s MČ Praha 12, odborem školství, kultury a vzdělávání, zajistila pro žáky ohrožené školním neúspěchem doučování v místě bydliště žáka. Doučují studenti PedF UK, pod supervizí PhDr. Lenky Felcmanové, Ph.D., z katedry speciální pedagogiky PedF UK. Doučování je zařazeno do projektu Podpora integrace cizinců MČ Praha 12- rok 2019, financovaného Ministerstvem vnitra a MČ Praha 12.

  

Přihláška bude zaevidována a v případě, že bude nalezen student, který odpovídá potřebám dítěte, budete kontaktováni a bude vám předložena k podpisu smlouva. Účast žáka na doučování je po přihlášení a podepsání smlouvy povinná. Omluvu při onemocnění žáka je nutné doručit OŠK (pagac.zdenek@praha12.cz, tel: 224 028 308) nejpozději do 8 hodin v den, kdy doučování probíhá.

  

Vyplněním přihlášky dává zákonný zástupce výslovný souhlas se zpracováním údajů uvedených v této přihlášce pro organizaci doučování a pro dokladování doučování pro potřeby Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy a OŠK, MČ Praha 12. Souhlas je možné kdykoliv odvolat prostřednictvím OŠK MČ Praha 12, oddělení pedagogicko-organizační, pagac.zdenek@praha12.cz, tel: 224 028 308. Osobní a kontaktní údaje budou uchovávány po dobu aktuálního školního roku.

  

Doučování bude probíhat v místě bydliště dítěte (jiné místo možné ve výjimečných případech po domluvě). Po dobu doučování jsou za dítě zodpovědní rodiče/zákonní zástupci.

Stále je možné posílat přihlášky, ale upřednostněni budou přihlášení z prvního kola (4.10.2019) a případní žáci z minulého školní roku.

Formulář k přihlášení naleznete na https://1url.cz/@doucovani_p12.

V příloze naleznete přihlášku k vytištění a též QR kód s odkazem na uvedený formulář pro přihlašování, pro načtení QR kódu použijte mobilní telefon.

zpět na výpis aktualit