Logo

Základní škola a mateřská škola
K Dolům v Praze 12

5. duben 2022

K DOLŮM – OPRAVA KOMUNIKACE VČ. CHODNÍKŮ

Vážení spoluobčané,

v období od 7. 4 – 7. 6. 2022 bude probíhat v ul. K Dolům mezi ul. U Domu služeb a Pod Sady oprava komunikace včetně přilehlých chodníků. Stavební práce bude provádět na základě VZMR společnost POZKOM s.r.o.

  

Komunikace bude provedena z asfaltového betonu. Chodníky budou provedeny z  dlažby do betonových obrubníků. Vstupy na pozemky budou provedeny z betonové dlažby.

  

Zároveň budou v průběhu stavebních prací provádět příslušní správci inženýrských sítí nutné opravy, a to na vodovodním řadu společnost Pražské vodovody a kanalizace, a.s., na plynovodním řadu společnost Pražská plynárenská Servis distribuce a.s., výměnu veřejného osvětlení VO provádí společnost THMP, a.s., obnovu kNN – společnost JEZL ELEKTRO s.r.o., pokládku optických sítí realizuje společnost PRAHA12.com. Případné náhradní zásobování vody zajistí Pražské vodovody a kanalizace a.s.

  

Plánky s vyznačením přesného místa oprav najdete zde a zde.

 

Chtěl bych Vás požádat o trpělivost a omlouvám se omezení během stavby. Jsem přesvědčen, že výsledná oprava a zlepšení stavu komunikace přispěje k lepší Praze 12 a stojí za vzniklá omezení během stavby.

Děkuji Vám za pochopení. S přátelským pozdravem,

  

 

Ing. Kos Vojtěch

1. místostarosta MČ Praha 12

 

zpět na výpis aktualit